Πολιτική Απορρήτου

Οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι πολύ κρίσιμες για εμάς. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα «Επικοινωνία», στην σελίδα «Αίτηση Εγγραφής Φίλου» ή στην σελίδα «Χορηγία», εισάγετε προσωπικά στοιχεία όπως το όνομά σας, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αυτές οι πληροφορίες διατηρούνται στην ιστοσελίδα μας και δεν κοινοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, εκτός αν οι αρμόδιες αρχές ζητήσουν αυτές τις πληροφορίες. Στέλνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον διαχειριστή ιστού για να ξεκινήσουμε μια επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί σας.

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε κάποιος τρίτος εκτός από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας μας να αποκτήσει πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες. Όλος ο ιστότοπος μας – το περιεχόμενο και η βάση δεδομένων – προστατεύεται από πιστοποιητικό κρυπτογράφησης (SSL) και δεν παρέχει κανέναν τρόπο δημοσίευσης ή πρόσβασης στις προσωπικές σας πληροφορίες.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε εγγράφως με email να σας σταλεί ένα αντίγραφο των προσωπικών σας πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες στον ιστότοπό μας. Θα φροντίσουμε να σας σταλεί το αντίγραφο με email

Αν επιθυμείτε να μεταβάλλετε αυτές τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στον ιστότοπο μας, επικοινωνήστε μαζί μας με email ή συμπληρώνοντας μία φόρμα επικοινωνίας με τις μεταβολές που επιθυμείτε για τις πληροφορίες σας. Θα λάβετε ένα Email από τους διαχειριστές του ιστότοπου μας ως επιβεβαίωση των αλλαγών που επιθυμείτε.

Αν σε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να διαγραφούν οι πληροφορίες αυτές από τον ιστότοπο μας, παρακαλούμε ζητήστε το με μία φόρμα επικοινωνίας ή ένα email. Θα προβούμε στην διαγραφή όλων των προσωπικών σας πληροφοριών και θα σας ενημερώσουμε για την επιτυχία αυτής της ενέργειας με ένα email.